Eco Diving Center

Η κατάδυση στην Κρήτη πάντα αποτελούσε μια μοναδική ευκαιρία για κάποιον να γνωρίσει την μαγεία του βυθού. 

Η κατάδυση στην Κρήτη πάντα αποτελούσε μια μοναδική ευκαιρία για κάποιον να γνωρίσει την μαγεία του βυθού. Το Eco Diving Center αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει ή να διευρύνει κάποιος την καταδυτική του εκπαίδευση. Διάφορες επιλογές εκπαίδευσης, μέσα από τα προγράμματα της SSI τόσο για ενηλίκους όσο και για παιδιά, όπως Scuba Diver, Open Water, Junior Open Water, Advanced Open Water, Diver Stress and Rescue, Dive Guide, Wreck Diving, Cave diving αλλά και Extended Range προγράμματα όπως Nitrox, Sidemount , Gas Blender κ.α.

Το Eco Diving Center αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει ή να διευρύνει κάποιος την καταδυτική του εκπαίδευση. 

Διάφορες επιλογές εκπαίδευσης, μέσα από τα προγράμματα της SSI τόσο για ενηλίκους όσο και για παιδιά, όπως Scuba Diver, Open Water, Junior Open Water, Advanced Open Water, Diver Stress and Rescue, Dive Guide, Wreck Diving, Cave diving αλλά και Extended Range προγράμματα όπως Nitrox, Sidemount , Gas Blender κ.α.

Πιστοποιήσεις

Το Eco Diving Center αποτελεί περήφανο μέλος της οικογένειας της SSI. 

Eco Diving Center

Οι πιστοποιήσεις της SSI, ως νούμερο ένα καταδυτικός οργανισμός, είναι αναγνωρισμένες παγκοσμίως και ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση σας στο καταδυτικό μας κέντρο θα μπορείτε να καταδυθείτε με ασφάλεια σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο.

Προγράμματα Γοργόνας SSI

Μάθετε πώς να γίνετε γοργόνα με το συναρπαστικό πρόγραμμα Mermaid της SSI! 

Αυτή η εκπαίδευση γοργόνας παρέχει όλες τις δεξιότητες και τις τεχνικές που χρειάζεστε για να πιστοποιηθείτε ως γοργόνα, να είστε πραγματικά άνετες στο νερό και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εξοπλισμό σας. Αφού λάβετε πιστοποίηση ως Γοργόνα της SSI, το επόμενο βήμα είναι να καταδυθείτε η να φωτογραφηθείτε στους υπέροχους ωκεανούς μας, η ακόμα μέσα σε μια πισίνα!

Snorkeling στην Κρήτη

Το snorkeling αποτελούσε πάντα μια μοναδική εμπειρία για όλους.

Snorkeling στην Κρήτη

Το κολύμπι με χελώνες στην Κρήτη, μοιάζει βγαλμένο από τα πιο όμορφα παιδικά παραμύθια. Κι όμως αν είσαι τυχερός μπορεί να συμβεί.

Είτε κολύμπι με χελώνες, είτε ανάμεσα σε διάφορα εντυπωσιακά ψάρια, ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος να έρθει κανείς σε επαφή με τον υποβρύχιο κόσμο και να θαυμάσει τον μοναδικό βυθό του νησιού με ασφάλεια, πάντα με τη συνοδεία του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού μας και πάντα με οικολογική συνείδηση, μπορεί πλέον να γίνει εύκολα με το eco diving center.

Φροντίζουμε να σας δείξουμε τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά μέρη στην Κρήτη, είτε στα χρονικά πλαίσια μιας κατάδυσης των αγαπημένων σας προσώπων , είτε σαν συνολική εμπειρία.

Ζήστε τώρα μια μοναδική snorkeling εμπειρία στην Κρήτη, εύκολα, γρήγορα, οικολογικά.

Scuba Diving

Το πρόγραμμα Try Scuba της SSI αποτελεί μια κατάδυση για αρχάριους.

Scuba Diving

Είναι ουσιαστικά η εισαγωγή σας στην κατάδυση αναψυχής. Αυτό το αρχικό πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε τον μαγικό υποβρύχιο κόσμο, είτε σε περιορισμένα νερά (πισίνα) είτε σε ανοιχτή θάλασσα, χωρίς να δεσμευτείτε για ένα μεγαλύτερης διάρκειας πρόγραμμα πιστοποίησης.

Απευθύνεται σε μη πιστοποιημένους, σε αυτούς που θέλουν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης για πρώτη φορά, σε αυτούς που στα πλαίσια των διακοπών τους (και όχι μόνο), θέλουν να κάνουν κάτι πραγματικά διαφορετικό.

Θα αγαπήσετε την ελευθερία που σας προφέρει ο βυθός. Θα βιώσετε την εμπειρία του πως είναι να αναπνεύσετε υποβρυχίως για πρώτη φορά. Θα αισθανθείτε όπως αισθάνονται οι αστροναύτες σε μηδενική βαρύτητα. Θα ενθουσιαστείτε με τη μοναδική ομορφιά της υποθαλάσσιας ζωής στην Κρήτη.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει μια θεωρητική εκπαίδευση περίπου 30 λεπτών, όπου θα αποκτήσετε τις βασικές γνώσεις χρήσης του καταδυτικού εξοπλισμού και της κατάδυσης. Ακολουθεί μια σειρά ασκήσεων στο νερό και μια συνοδευόμενη και ασφαλής κατάδυση με έναν από τους έμπειρους εκπαιδευτές μας, με μέγιστο βάθος 6 μέτρων.

Το πρόγραμμα αυτό δε παρέχει κάποια πιστοποίηση.

Ελάχιστη ηλικία : 8 ετών  

Καταδυτικές και snorkeling εκδρομές

Το Eco Diving Center, εκτός των βασικών καταδυτικών σημείων του στις περιοχές της Αμμουδάρας, Αγίας Πελαγίας, Μονοναύτη, Μαδέ και Χερσονήσου, οργανώνει και ολοήμερες καταδυτικές εκδρομές σε διάφορους προορισμούς της Κρήτης, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη καταδυτική ή σνόρκελινγκ εμπειρία.

Το ναυάγιο BYRON στην νότια Κρήτη , το σπήλαιο των Ελεφάντων στα Χανιά και η νήσος Ντία είναι οι τρεις προορισμοί μας για τις ημερήσιες εκδρομές μας.

Η μέρα ξεκινάει νωρίς το πρωί από το καταδυτικό μας κέντρο όπου αναχωρούμε με το mini bus η το σκάφος μας και ολοκληρώνεται το απόγευμα.